Ruinemans Bedrijfswagens is Uw specialist in de verkoop, onderhoud en financiering van bedrijfswagen occasions, gebruikte bestelbussen en tweedehands bestelauto's. Zo'n 150 bedrijfswagens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Gevestigd in Eesveen (Steenwijk) in Overijssel heeft het familie bedrijf een rijke historie.

Begin jaren zestig startte onze vader, Jan Ruinemans, in Steenwijk een autobedrijf onder de naam ‘J. Ruinemans’ waar de focus lag op in en verkoop in personenauto’s. In 1972 werd het bedrijf verhuisd naar Eesveen, waar Jan zijn autobedrijf in de huidige boerderij huisvestte. Uiteindelijk constateerde hij in de jaren ’80 dat er weinig specialisatie was in de bedrijfswagen-branche. Een gat in de markt. Zoals een echte ondernemer betaamt, heeft Jan deze overstap durven te nemen en met succes!

Langzamerhand is de boerderij uitgebreid tot wat het nu is, namelijk een modern autobedrijf met werkplaats en gemiddeld 150 bedrijfswagens op voorraad.
 

Als kind groeiden wij al spelend tussen de auto’s op. Op jonge leeftijd hielpen we reeds mee in het familiebedrijf. Het vak is ons dan ook met de paplepel ingegoten. Wij hebben beide een enorme affiniteit met bedrijfswagens en worden blijer van een mooie Sprinter dan van een snelle Ferrari. Sinds 2003 runnen wij gezamelijk het bedrijf. In de loop der tijd is Ruinemans bedrijfswagens uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de verkoop en onderhoud van bedrijfsauto’s. Mede dankzij ons team van 6 medewerkers die, net als ons, als missie hebben om onze klanten te ontzorgen en door middel van vakmanschap te voorzien van een betrouwbare bedrijfswagen!

Tot ziens in Eesveen!

Bart Ruinemans & Jeroen Ruinemans