Operational Lease - Bedrijfsauto

Bij Ruinemans Bedrijfswagens is het mogelijk om een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen in een operational lease in te zetten. Bij operational lease betaald U een vast maandbedrag. Met dit maandbedrag worden de kosten van wegenbelasting en verzekering gedekt, alsmede onderhouds/reparatie kosten, vervangend vervoer en afhandeling van eventuele schade. Gedurende de looptijd weet U precies waar U aan toe bent. Het risico voor waardevermindering en onverwachte onderhoudskosten liggen volledig bij ons. Aan het eind van de looptijd levert U de bedrijfswagen bij ons in en stopt de verplichting OF u vertrekt weer met een nieuw exemplaar. Zonder verder gedoe of rompslomp!

Tijdens de leaseperiode is het mogelijk om het onderhoud in onze eigen werkplaats te laten uitvoeren. Voor degene die het onderhoud liever bij een garage in de buurt laat doen is dat ook mogelijk. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk die het onderhoud kunnen uitvoeren. 

De voordelen van Operational lease via Ruinemans Bedrijfswagens:

  • Door te kiezen voor een jong gebruikt of nieuw exemplaar uit onze voorraad kunnen wij een scherp maandtarief aanbieden!
  • De mogelijkheid om een nieuwe bedrijfswagen te leasen en zelf het merk uit te kiezen.
  • Onderhoud in de werkplaats van Ruinemans Bedrijfswagens of indien gewenst bij een garage bij U in de buurt.
  • Vast maandbedrag inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en verzekering.
  • Risico voor grote onverwachte reparaties en restwaardevermindering liggen bij Ruinemans Bedrijfswagens
  • Als vervangend vervoer altijd een bedrijfswagen beschikbaar dus continuïteit van Uw bedrijfsvoering
  • Looptijd en kilometrage zelf te bepalen
  • De bedrijfsauto komt niet op Uw balans te staan. Dit kan voordelig zijn als men een krediet wil afsluiten bij een bank voor bijvoorbeeld de aanschaf van andere bedrijfsmiddelen.


Is operational lease iets voor U of zijn er vragen? Neemt U dan contact op met Bart Ruinemans via 06-20633387 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.