Operational lease & Financial lease inclusief btw nu bij Ruinemans Bedrijfswagens!

 Al vanaf 2003 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om bij ons hun bedrijfswagen via een financial lease aan te schaffen. Voor ondernemers is dit een goede manier om wel per direct te kunnen beschikken over een betrouwbare bedrijfswagen zonder liquiditeitsverlies. Je financiert de jong gebruikte bedrijfswagen exclusief btw. Deze dient aanbetaald te worden bij aflevering, maar kan in een keer weer worden teruggevorderd door de ondernemer.

-FINANCIAL LEASE INCLUSIEF BTW NU BIJ RUINEMANS BEDRIJFSWAGENS - GEEN AANBETALING VEREIST!

Steeds vaker zien wij bij Ruinemans Bedrijfswagens dat met name startende ondernemers nog niet de financiele armslag hebben om de btw aan te betalen. Om deze groep ook van dienst te kunnen zijn kan men nu bij Ruinemans Bedrijfswagens de btw meenemen in de financial lease! Zodra de belastingdienst de btw aan de ondernemer heeft teruggestort kan men deze eenmalig boetevrij terugbetalen aan de leasemaatschappij. Bel voor meer informatie over dit nieuwe product!

- OPERATIONAL LEASE NU BIJ RUINEMANS BEDRIJFSWAGENS - VAST MAANDBEDRAG EN GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

Onze voorraad jong gebruikt & nieuwe bedrijfswagens zijn nu ook via ons in te zetten in een Operational lease. Het voordeel hier van is, dat de kosten om Uw bedrijfswagen op de weg te houden teruggebracht worden in 1 vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zitten naast de motorrijtuigenbelasting & verzekering ook zaken als onderhoud/reparatie, vervangend vervoer, afschrijving en schadeafwikkeling. U weet waar U aan toe bent en het risico van waardevermindering en onverwachte reparaties ligt bij de Ruinemans Bedrijfswagens. Aan het eind van de lease termijn kan de bestelwagen bij Ruinemans Bedrijfswagens worden ingeleverd en kan men kiezen om te stoppen of met een nieuw exemplaar verder te gaan. Dit alles zonder rompslomp! Tijdens de lease periode kunt U er voor kiezen om bij ons in de werkplaats te komen voor onderhoud & reparatie maar het is ook mogelijk om via ons landelijk dekkende netwerk de bestelbus aan te bieden bij een garage bij U in de buurt! Belt voor meer informatie over Operational lease met Bart Ruinemans

 

 

 MG 0926copy1