Door het grote assortiment wat wij bieden trekken wij ook een hele diverse klantenkring

 Een kleine selectie van bedrijven die de afgelopen tijd bij Ruinemans Bedrijfswagens hebben gekocht: Aannemers, Stratenmaker, Koerier, Taxi ondernemer, Loodgieters, Hoveniers, Stucadoor, Webshop en ga zo maar door. Al deze bedrijven hebben in ieder geval 1 ding gemeen. Ze zijn danwel een jonge gebruikte of nieuwe bedrijfswagen of bestelbus nodig om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Bij Ruinemans bedrijfswagens hebben wij een ruime ervaring in het voorzien van bedrijfswagens of bestelbussen die aan de vervoersbehoefte van onze klanten voldoen.

De merken die wij veelal leveren zijn Mercedes-BenzVolkswagenFiatRenaultIvecoPeugeotFordOpel en Citroen. Wij leveren jong gebruikte bestel en bedrijfswagens maar ook voor nieuwe exemplaren kunt U bij Ruinemans Bedrijfswagens in Eesveen terecht. Naast de verkoop hebben wij ook een full service werkplaats waar U na aanschaf van de bestelauto terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Onze monteurs hebben door de jaren heen grote kennis opgedaan in deze branche en hebben de beschikking over speciaal gereedschap en test apperatuur die je veelal niet in onafhankelijke autobedrijven tegenkomt!

Onze voorraad jong gebruikte occasion en nieuwe bestel en bedrijfswagens staan veelal "Klaar voor Actie"dus kunnen wij bijna altijd leveren volgens het principe: Buy now, drive tomorrow

Voor het financieren van de bedrijfswagen werken wij samen met Alphera en ook met tussenpersonen zoals Financial lease.nl en Financial lease Twente. U bent uiteraard ook in de gelegeheid om dit zelf te regelen. Wij kunnen U daar zeker in begeleiden en van tips voorzien.

Zo ziet U, van aanschaf tot financiering tot onderhoud van Uw occasion of nieuwe bedrijfswagen of bestelbus bent U bij Ruinemans Bedrijfswagens Eesveen aan het juiste adres. En dat al 45 jaar!