jong gebruikte bestelbus informatie op beurs

Onlangs stonden wij met een mooie stand op de netwerkbeurs Steenwijkerland. Deze beurs was het trefpunt voor bedrijven, organistaties en iedereen die belangstelling heeft voor het bedrijfsleven in de regio. Het was voor ons een uitgelezen kans om ons te presenteren aan lokale ondernemers die nog geen zaken met ons hadden gedaan alsmede een mooie gelegenheid voor ons team om nieuwe mensen te ontmoeten!

 

Wij hadden een prachtige stand direct bij de ingang waardoor Ruinemans Bedrijfswagens direct opviel. Wij hadden besloten om een stand te delen samen met een klant van ons: De Promomakerij. Omdat zij ook werkkleding leveren leek ons dat een mooie overlap. Via De Promomakerij was er een race simulator beschikbaar, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Terwijl wij onze klanten konden informeren naar ons aanbod jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagens en bestelauto's konden de kinderen (maar ook zeker de volwassenen) proberen om de snelste tijd neer te zetten. Er werd veel geinformeerd naar de diverse merken zoals Mercedes-Benz (Sprinter-Vito-Citan) alsmede Volkswagen (Crafter-Transporter-Caddy) maar ook de Franse en Italiaanse merken kwamen ter sprake. Op dit moment hebben wij een mooie voorraad Citroen Jumper en Peugeot Boxer bedrijfswagens met dubbele cabine op voorraad staan alsmede met open laadbak. Omdat er veel klanten in dit gebied werken die grote goederen te vervoeren hebben waren de pick up's of ook wel bekend als open laadbakken zeer populair.

De ondernemer van tegenwoordig heeft in de eerste plaats een vervoersbehoefte en kijkt daarna pas hoe hij dat financieel gaat inrichten. Vroeger kocht met de jonge gebruikte bedrijfswagen zelf maar tegenwoordig is er ook een groot aantal ondernemers die de auto in een financial lease constructie aanschaffen. Dit kan dan voor langere tijd maar ook voor een paar maanden (short lease) Op de beurs was het de uitgelezen kans voor ondernemers om zich daar in te laten informeren door Ruinemans Bedrijfswagens. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al een zeer geslaagd weekend en zeker voor herhaling vatbaar. De biertap ging vrijdagmiddag om 16:30 open en het bleef nog lang gezellig!